Birliğin yeni hizmet binası hakkında bilgi veren Birlik Başkanı Mustafa Saygılı binanın 400 m2’den oluştuğunu ifade ederek Osmaniye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğine yakışır modern aydınlık ferah bir binaya kavuştuklarını söyledi.
Başkan Saygılı, Birlik olarak 1500 üyeye hizmet verdiklerini ifade ederek daha önce apartman dairesinde faaliyetlerini sürdürdükleri başvuru süreçlerinde zaman zaman otopark ve apart sakinleriyle sorun yaşadıklarını kaydetti.
Osmaniye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Musafa Saygılı, yeni hizmet binasının zemin katta bulunduğu üyelere oluşturan 5 birim ile sorunsuz hızlı hizmet vereceklerini aynı zamanda araçlarını park edecek yer konusunda sorun yaşamayacaklarını ifade etti.
Saygılı, İdare birim ile hizmet biriminin ayrı bölümlerden oluşan binada misafirleri daha uygun bir ortamda ağırlayacaklarını altını çizerek kuruldukları gündem bugüne desteklerini esirgemeyen birlik üyelerine teşekkür etti.
Osmaniye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Saygılı “Birliğimiz 2008 yılında 15 üye ile kuruldu. Şuan da 1000 den fazla üyemize hizmet vermekteyiz. Kuruluş aşamasından bugüne kadar her zaman amacımız üyelerimize ve sektörümüze en iyi şekilde hizmet vermek oldu. Biz her günümüzü hizmet aşkı ile geçirdik, her zaman üyelerimiz ve sektörümüz için projeler ürettik bugüne kadar ürettiğimiz sayısız projelerimiz olmuştur. Her konuda üyelerimizin yanında olduk. Ben üyelerimi sadece birliğe kayıtlı bir yetiştirici olarak değil bir aile olarak benimsedim. Biz yaptığımız her işte üyelerimizin yani ailemizin rahatı için uğraştık ve bu şekilde hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Ülkemizin ve tüm dünyanın içinde bulunduğu bu kriz ortamında dahi hizmetlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Birlik üyelerimize daha iyi hizmet vermek amacı ile birlik binamızı geniş, ulaşımı kolay, park sorunu olmayan yeni yerimize taşımış bulunmaktayız. Amacımız üyelerimize daha geniş ve rahat bir alanda daha kapsamlı bir şekilde hizmet etmektir” şeklinde konuştu.
Osmaniye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Atatürk İlköğretim Okulu civarı Alibeyli Mahallesi Karaoğlanoğlu caddesi Park Sitesi D Blok No:2 Merkez/ Osmaniye adresinde hizmetlerine sürdürecek.

EHA - Resul Özdil