Haber nerede Efe orada sloganı ile Osmangazi Bursa Yunuseli Demokratik Sol Parti Gençlik Kolları Başkanı Cengiz Seskır ve bir söyleşi gerçekleştirdi.
Ayrıca yapılacak olan 2023 seçimlerinde Yunuseli halkı tarafından Demokratik Sol Parti DSP oy vereceklerini ve bu kapsamda daha önce olduğu gibi iki dönemi üst üste Demokratik Sol Parti'nin yönetiminde olan ve halkın gönlüne taht kuran halk arasında yine AK Parti'nin kaybına neden olan Demokrat Sol Parti olarak Yunuseli halkı tarafından alkışlanarak sandıkta eski günlerine kavuşmak için sabırsızlıkla 2023 seçimlerini bekliyoruz.
Bilhassa geçim sıkıntısı olduğunu ve bunun tek çaresi demokrasi Sol Parti olduğunu aynı zamanda ilçe başkanı olan Mehmet Seskil ve yönetimi her gün alanlarda halk tarafından aranmaktadır. Yine Yunuseli ilçesi demokrasi için kollarını sıvayarak hazır hale getirdi. Takdiri yine siz değerli okuyucularımıza bırakıyoruz.
Osmangazi Bursa Osmangazi ilçe başkanı Mehmet Seskır yönetiminde bulunan Yunuseli Gençlik Kolları Başkanı Cengiz Seskır de saygılarını ve sevgilerirni sunduğunu belirtti.
EHA Yımaz Efe - Özel Haber