AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu  Toprakkale'nin kahraman evlatları bütün sorun ve sıkıntılara, yokluk ve zorluklara rağmen ihanet şebekeleri ve işgal güçlerine karşı canı pahasına bu cennet toprakları düşman işgalinden kurtardıklarını ifade eden ederek “Esareti tarih boyunca kabul etmeyen ecdadımız kurtuluş savaşını şanla şerefle ve destansı mücadeleyle kazanmıştır. Osmanlı'dan bizlere kalan bu topraklara saldıran düşmanlara karşı ülkemizin her bölgesinde olduğu gibi Toprakkale'de de onurlu bir mücadele verilmiştir.

Bu gün 99’uncu kurtuluş yılını kutladığımız bu kadim toprağın evlatlarının bağımsızlıkları için verdikleri mücadele, tarihin onur sayfalarından birini oluşturmaktadır. Ülkemizin her yönden işgale uğradığı, acı ve zulüm dolu o yıllarda, yiğit Osmaniye halkının düzenli bir askeri kuvvet olmaksızın işgale karşı gösterdiği direnç, cesaret ve fedakârlık; kurtuluş mücadelesinin sonunda kendisine özgürlük ve bağımsızlık olarak geri dönmüştür.

Toprakkale'nin kahraman evlatları bütün sorun ve sıkıntılara, yokluk ve zorluklara rağmen ihanet şebekeleri ve işgal güçlerine karşı canı pahasına bu cennet toprakları düşman işgalinden kurtarmışlardır.  Toprakkalemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yılını kutluyor, tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum” şeklinde konuştu.

E Haber Ajansı (EHA) - Resul Özdil