Elektrikli araç ve şarj teknolojisi sektörünün girişimci, yatırımcı, mühendis ve işletmecileri, ihtiyaç duydukları tüm çözümleri Go Green Türkiye 2023’te bir arada bulacak.
Tarsus Fuarcılık ve No On Fuarcılık tarafından 120 markanın katılımıyla organize edilecek fuar, 16 – 18 Kasım tarihlerinde Tüyap Bursa’da ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Türkiye elektrikli araç endüstrisinin kalbi olarak nitelenen Bursa’da ilkini düzenleyecekleri Go Green Türkiye hakkında açıklamalarda bulunan Tarsus Fuarcılık Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, “Ziyaretçilerimiz, elektrikli araç ve şarj teknolojilerine dair en yeni yazılım, donanım ve son çıkan ürünleri, işletmelerinin aradığı çözümleri, yatırım fırsatlarını ve girişimlerine katkı sağlayacak yenilikleri fuarımızda bulacak” dedi. Fuara gelenlerin, eş zamanlı gerçekleştirilecek etkinliklerle sektörün gündemini de yakalama fırsatı bulacaklarını belirten Aytemur, Go Green Türkiye’nin elektrikli araç sektörüne yön vereceğini vurguladı.
Elektrikli araç dünyasının tüm yenilikleri Go Green Türkiye 2023’te olacak
Elektrikli araç dünyasına yön vermeye hazırlanan Go Green Türkiye 2023’te elektrikli otomobil, motosiklet, bisiklet, scooter, otobüs, minibüs, lokomotif, yat motorları, golf arabaları ve iş makinelerinden şarj istasyonlarına, akıllı ve hızlı şarj çözümlerinden, pil ve pil teknolojisine, akıllı şebeke çözümlerinden satış sonrası bakım, onarım ve servis hizmetlerine dair her şey bir arada sergilenecek.
EHA