Türkiye’nin şans oyunları sitesi Piyango Sepeti’nde her hafta yüzlerce ödül sahiplerini bulmaya devam ediyor! Yerel dinamiklere uygun, güvenli ve heyecanlı dijital şans oyunları deneyimi sunan Piyango Sepeti’nde, 15 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilen çekilişte 10 milyon TL değerinin üzerinde, toplam 118 adet ödül şanslı sahiplerini buldu. Çekilişte; Alfa Romeo Giulia 2.0, Cupra Formentor VZ 2.0 ve Chery Tiggo7 Comfort marka otomobilleri kazanan numaralar belli oldu. Piyango Sepeti, devretmeyen çekilişleriyle kazandırmayı sürdürecek.

Türkiye’nin şans oyunları sitesi Piyango Sepeti, Milli Piyango İdaresi çatısı altında karşılığı nakit olmayan; otomobil, cep telefonu, küçük ev aletleri, beyaz eşya, hediye çekleri, elektronik eşya ve benzeri piyangolar ile dijital şans oyunlarının oynanmasını sağlıyor.

Milli Piyango TV üzerinden canlı yayınlanan çekilişte aralarında; otomobil, motosiklet, cep telefonu, TV, bilgisayar, beyaz eşya, hediye çeki, akıllı saat, süpürge, tablet, kahve makinesi gibi ikramiyelerin bulunduğu 118 ödül dağıtılırken; Alfa Romeo Giulia 2.0, Cupra Formentor VZ 2.0 ve Chery Tiggo7 Comfort marka otomobilleri kazanan numaralar da açıklandı.

Çekilişte, 10 milyon TL değerinden fazla ödülün sahibi belli oldu.

Çekiliş sonuçlarına ulaşmak için: www.piyangosepeti.com.tr/sonuclar

Sorumlu ve şeffaf bir oyun politikası benimseyen Piyango Sepeti kazandırmaya devam edecek.E
EHA