Bursa'nın Osmangazi ilçesinin 2, Olağan Kongresi’ne istirak etti. Konuşmasında ülke gündemini değerlendiren Erbakan salondan taşan kalabalığın kandilini kutlayarak başladı.
“İnsanları önce borca, icraya, hacze esir edip ‘ben bu borçları hacizleri kaldıracağım’ demek marifet değildir. Asıl marifet milyonlarca vatandaşın alım gücünü, refahını artırmak ve onların bu borca, hacze düşmesini engellemektir.” dedi.
Erbakan Hoca bugün olsaydı sizi alnınızdan öperdi
Konuşmasının başında ülkemizin ve İslam Alemi’nin mübarek üç ayları ve Regaib Kandili’ni tebrik eden Erbakan, parti olarak teşkilatlarımızın üstün gayreti ve fedakârlıkları ile 4 senede büyük mesafe kaydettiğimizi belirterek şöyle konuştu: “Bütün zorluklara rağmen; medya desteği olmadan, holdinglerin, patronların, dış güçlerin desteği, hazine yardımı olmadan, sizler 4 seneden beri canınızı dişinize takıp mücadeleyi gerçekleştirdiniz. Türkiye’nin dört bir yanında havası ve parası çok olan partileri geride bıraktınız. Allah sizlerden razı olsun.
Gayretinizle 2’nci 40 yılın kahramanları olduğunuzu bütün dünyaya gösteriyorsunuz. Erbakan Hocamız bugün burada olsaydı eminim ki bu manzara karşısında hepimizi alınlarınızdan öperdi.”
EHA - Yılmaz Efe