Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri çerçevesinde Ünsal Karasu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi velileri ile Adana Orman Bölge Müdürlüğü toplumda farkındalık oluşturma adına down sendromlu çocuklarla bir araya gelerek özel eğitim merkezinin bahçesinde fidan dikim etkinliği düzenlediler. Fidan dikim tekniği ile bakımı hakkında Fidanlık Müdürlüğü personeli Murat Ali Kızıltepe tarafından bilgilendirilen çocuklar fidan diktiler ve hediye edilen fidanlarla geleceğe nefes oldular.
Hem farkındalık uyandırmak hem de özel çocuklarımızın dikili bir ağacı olması için bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, “Geleceğin büyükleri olacak olan çocuklarımıza doğayı sevdirmek, korumak ve bilgilendirmek amacıyla fidan dikmenin önemini anlatmak için güzel bir etkinlik düzenledik. Dikilen fidanların çocuklar gibi geleceğe nefes olmasını diliyorum” dedi.
Özel Eğitim Merkezi yetkilileri ve veliler öğrencilere güzel bir anı olduğunu belirterek Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ettiler.

 E-Haber Ajansı (E-HA)