Döne, Partinin Osmaniye İl binasında gerçekleştirilen toplantıda atama belgesini İl Başkanı Mustafa Saygılı’nın elinden aldı.

Teşkilat çalışmalarına hız verdiklerini kaydeden Gelecek Partisi Osmaniye İl Başkanı Mustafa Saygılı, Partisinin ekim ayında büyük kongresini yaparak seçime girmeye hak kazanmasını hedeflediklerini söyledi.

İl Başkanı Saygılı Yeni sistemde iki kampa bölünen siyasetin karşısında alternatifin Gelecek Partisi olduğunu ifade ederek; “Gelecek Partisi Osmaniye il başkanı olarak bundan yaklaşık 2 ay önce genel başkanımız Prof Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından atandım. Bu 2 aylık süreçte öncelikle il yönetimimizi kurarak resmi olarak başvurumuzu yaptık daha sonra merkez ilçe başkanımızı belirleyip atamasını yaptık. Osmaniye Merkez, Toprakkale ve Sumbas’ta ilçe Başkanlarımızı atayarak kongrelerimizi gerçekleştirdik.  Ayrıca bu 2 aylık süreçte Osmaniye'nin 7 ilçesini de ayrı ayrı gezip her ilçesinde ayrı ayrı görüşmeler yaptık. Birçok görüşme sonunda hemen hemen aklımıza belli noktalarda isimler oturdu. bugün burada toplanmamızın İl Kadın Kolları Başkanlığı mazbata töreni  içindir. İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini Döne Köse hanım efedi yürütecek.   Eminiz ki Döne hanım de güzel işler yapacak en yakın sürede yönetimini oluşturacak. Ayrıca gelecek partimiz hakkında bilgi verecek olursak Gelecek partimiz Aralık 2019 yılında resmi olarak kuruldu şu an şu an 70 ilimizin ataması ve 325 ilçemizin ataması yapılmış bulunmaktadır Türkiye genelinde 15 ilin kongresi ve 200’den fazla ilçemizin kongresi yapılmış bulunmaktadır. Gelecek güzel günler, bir gün gelecek. Gelecek Türkiye'nin gelecek Osmaniye'nin” dedi.

İl kadın Kolları Başkanlığına atanan Döne Köse ise doğru ve yerinde seçimler yaparak hep birlikte daha güçlü daha modern bir Osmaniye için çalışacaklarını söyledi.

Gelecek Partisine yakışır bir teşkilatlanma ile sahalara ineceklerini çalınmadık kapı bırakmayacaklarını kaydeden Köse “ 12 Aralık 2019 tarihinde resmen kuruluşu gerçekleşen Gelecek Partimiz için sıfır benlik duygusu içinde dava arkadaşlarım ile birlikte durmadan yorulmadan çalışmayı amaç edindik.

Kadınların, yaşamın her alanında olduğu gibi siyasal hayattan da dışlandığı bir dönemde, Genel başkanımız, Sn. Ahmet Davutoğlu’nun katkılarıyla kadınlarımız siyasal hayatta hak ettiği yere gelmesi amaçlanmıştır. Kadın Kollar Başkanımız Nagihan Özmen’inde sık sık vurguladığı gibi birbirimizle değil, takımımızın başarısı için mücadele ettiğimizin bilincinde olarak ve yan yana durabileceğimiz bir takım oluşturmak inancındayız. Amacımız Dünyanın en büyük kadın örgütlerinden biri olmaktır, kadınların hak ve özgürlüklerini tüm dünyaya duyurmaktır.4 yıl boyunca sorumluluğu çok fazla olan ve bize verilen bu ağır yükü layıkıyla yapabilmek için ben ve yönetimindeki çalışma arkadaşlarımla, gecemizi gündüzümüze katarak her zorluğa, kötülüğe ve yıpratma girişimlerine rağmen çalışmaya devam edeceğiz.

Arkadaşlarımla ağırlıklı olarak sosyal projelere imza atıp ev ziyaretleri, kahve sohbetleri gerçekleştireceğiz. Hasta, yaşlı ve engelli yurttaşlarımızın kapısını çalacağız. Elimizden gelen bütün yardımları ihtiyaç duyan herkese ulaştırabilmek için köyleri, mahalleleri okulları dolaşacağız. Biz kadın kollarımız gece gündüz sahadan ayrılmayarak, ev ev tüm eksikleri tespit edip, kimin neye ihtiyacı varsa ve ekibimizle gönlü bol Osmaniye esnaflarımızı komşularımızı eş dost akrabaları arayıp tüm eksikleri temin ederek ve hepsini kadınlarımızla beraber yerine ulaştıracağız.

İl teşkilatımızı oluştururken doğru ve yerinde seçimler yaparak hep birlikte daha güçlü daha modern bir Osmaniye için çalışacağız. Gelecek partisine yakışır bir teşkilatlanma ile sahalara ineceğiz, çalınmadık kapı bırakmayacağız.

Partimizin vizyonunu, misyonunu insanlarımıza anlatarak sahada yapacağımız çalışmayla önümüzdeki seçimlerde en büyük katkıyı vermeye çalışacağız. Diyerek sözlerime son vermek istiyorum, ve ayrıca bugün buraya gelerek destekçim olduğunuz için hepinize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

EHA - RESUL ÖZDİL