Parti binasını  ziyaret eden Osmaniye Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Saygılı, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gelecek Partisi Toprakkale İlçe Başkanı Hüseyin Koca  ‘’ Gelecek Partimizin İlçe Teşkilat Binası’nı açmış bulunmaktayız. Tüm hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum. Teşkilat binamıza tüm hemşerilerimi davet ediyor, saygılar sunuyorum’’ açıklamalarında bulundu.

İl  Başkanı Mustafa Saygılı  Toprakkale ilçe başkanlığını binası ilçeye yakışır bir şekilde kurulduğunu ifade ederek “Toprakkale ilçe başkanımız bizleri davet ettiği teşekkür ediyoruz öncelikle. Başkanımız gayretli çalışmaları var Toprakkale ilçesi güzel işler yapacağını yürekten inanıyorum. Toprakkale ilçe başkanlığımızın binası ilçeye yakışır bir şekilde olduğunu gördüm ve mutlu oldum.

Gelecek Partisi Osmaniye il başkanı olarak bundan yaklaşık 2 ay önce genel başkanımız Prof Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından atandım. Bu 2 aylık süreçte öncelikle il yönetimimizi kurarak resmi olarak başvurumuzu yaptık daha sonra merkez ilçe başkanımızı belirleyip atamasını yaptık. Gelecek partimiz hakkında bilgi verecek olursak Gelecek partimiz Aralık 2019 yılında resmi olarak kuruldu şu an şu an 70 ilimizin ataması ve 325 ilçemizin ataması yapılmış bulunmaktadır Türkiye genelinde 15 ilin kongresi ve 200’den fazla ilçemizin kongresi yapılmış bulunmaktadır. Gelecek güzel günler, bir gün gelecek. Gelecek Türkiye'nin gelecek Osmaniye'nin” dedi.

EHA - RESUL ÖZDİL