Erteleme kararının ardından Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Saygılı,  Kadın Kolları İl Başkanı  Döne Köse Yönetim kurulu üyeleri ve partililer ziyaret gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi Toprakkale İlçe Başkanı Hüseyin Kurt İlçe Emniyet Amirliğine verdikleri dilekçenin ardından açılış için hazırlıklarına başladıklarını açılış günü  içişleri Bakanlığı yayınlanan gerekçe gösterilerek açılışa  izin verilmediğini ifade etti.

Toprakkale İlçe Başkanı Hüseyin Kurt "Açılışımız İçişleri Bakanlığının göndermiş olduğu yönergeden dolayı toplu açılışlar COVID-19  tedbirleri kapsamında salgını önlemek amacıyla alınan karar gereği yasaklanmıştır. Parti binamız 08.00 ile akşam 19.00 kadar açıktır. Vatandaşlarımızı parti binamıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Saygılı ilçe Başkanı Hüseyin Kurt ve ekibini kutlayarak “Toprakkale ilçemizde Toprakkaleye yakışır şekilde açılış için güzel bir hazırlık yaptık ve ilçe binamızı açacaktık. Fakat İçişleri Bakanlığının Covid-19 tedbirleri kapsamında yayınladığı genelge şuan tüm açılışlar ve etkinlikler yasaklandı. Tabi ki burada açılıştan ziyade önemli olan partililerimizle, delegelerimizle, hemşerilerimizle bir arada  olmaktı. Hüseyin Kurt Başkanıma ve ekibine emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Biz yinede Toprakkale’ye sahip çıkmak için  buraya geldik.  Toprakkale İlçe binamız ilçeye yakışır şekilde hazırlıklarını yaptılar ve dizayn ettiler.” Dedi.

İl Başkanı Saygılı  sözlerini 10 Ekim Cumartesi günü  saat 14:00’da il kongresine  Osmaniyelileri davet etti.  

E-Haber Ajansı (E-HA) - Resul Özdil