Gemlik Kent Konseyi Başkan Adayı Sedat Akkuş ve ekibi hafta sonunu kadın girişimci derneklerine ayırdı. Akkuş ve ekibi Umurbey, Kumla, Karacaali ve Narlı kadın girişimci derneklerini gezerek istişarelerine devam etti.
Gemlik Kent Konseyi Başkan Adayı Akkuş, kadınlara fırsat verildiğinde neler yapabileceklerinin bir kere daha görüldüğünü söyledi.
Akkuş, “Ziyaretlerimiz sırasında gördük ki, kadının gücüyle, kadının yaratıcı zekasının inceliğiyle başaramayacağı hiçbir şey yok. Fakat kadınlarımız el emeği göz nuru eserlerini ürettikten sonra satış konusunda sıkıntılar yaşıyorlar.
Gemlik Kent Konseyi olarak kadınlarımızın iş hayatında önünü açabilmek için, evlerinden dünyaya açılabilmelerini sağlayabilmek adına pazarlama teknikleri ve çevrimiçi (online) satış konusunda eğitim programları düzenleyip Trendyol, Hepsiburada, Amazon gibi dijital satış siteleri olan pazar yerlerinde bulunmalarına olanak sağlayacağız.
Kadınların her sektörde çok başarılı olacağına inanıyoruz. Gemlik Kent Konseyi olarak da üreten kadınların sonuna kadar arkasında olacağız” diye konuştu.
EHA - Yılmaz Efe - Bursa