Yeniden Refah Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Gencay Yılmaz, Gemlik Giresunlular Derneği’nde muhteşem bir organizasyon ile karşılandı.
Seçime çok kısa süre kala derneği bir kez daha ziyaret eden Gencay Yılmaz’ı hemşerileri adeta bağrına bastı. Yılmaz’a havai fişekler, meşaleler, sloganlar ve alkışlar eşliğinde yapılan karşılama esnasında heyecan doruğa çıktı. Dernek başkanı Muhsin Deş ve dernek yöneticileri tarafından dernek girişinde karşılanan Gencay Yılmaz, tezahüratlar eşliğinde derneğe giriş yaptı. 
Dernekte tüm hemşehrileri ile tek tek kucaklaşan Gencay Yılmaz, konuşmasına tüm hemşerilerine teşekkür ederek başladı. Kendilerine bir gece önce Aksu Köyü Derneği’nde de bu şekilde bir karşılama yapıldığını hatırlatan Yılmaz, Giresunlular Derneği’nde de yine bu sevgi seli ile karşı karşıya kalmaktan dolayı tarif edilemez büyüklükte memnuniyet duyduğunu ifade etti. Dernekteki konuşmasında tüm projelerini kültür evini hınca hınç dolduran dernek üyelerine anlatan Yılmaz, kendisine yöneltilen soruları da cevapladı.
Seçim sürecinde kendilerinin asla bel altı siyaset yapmadıklarının altını çizen Yılmaz “Maalesef buna karşın iktidar partisi sürekli ahlak dışı yöntemlerle ve kirli siyaset oyunları ile bize saldırdı. Ben her biri pırlanta gibi ve donanımlı meclis üyesi arkadaşlarıma ve teşkilat mensubu kardeşlerime ricada bulundum. Asla onların yaptığını biz yapmayacağız dedim. Çok şükür alnımızın akı ile seçim sürecini tamamlıyoruz.
Ama siyaseti çamur atmaktan ibaret sananlar pazar günü sandığa gömülecekler” şeklinde konuştu. Konuşması sık sık alkışlar ve sloganlarla kesilen Yılmaz’a destek vermenin boyunlarının borcu olduğunu kaydeden dernek başkanı Muhsin Deş ise bir hemşehrilerinin aday olarak meydana çıkması neticesinde tüm Gemlikli Giresunluların Gencay Yılmaz etrafında toplandığını ve bunun neticesinin sandıkta ortaya çıkacağını kaydetti. 
EHA - Yılmaz Efe - Bursa