Iğdır İl Emniyet Müdürü Erden Sakarya, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek Iğdır Emniyet müdürlüğü  toplantı salonunda toplantı gerçekleştirildi.
Iğdır İl Emniyet Müdürü Erden Sakarya, Mahalle muhtarlarıyla ilin genel güvenlik konularını değerlendirmek ve karşılıklı istişarelerde bulunmak üzere bir araya geldi.
Toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Erden Sakarya, vatandaşların huzur ve güveni için polis teşkilatı olarak gece gündüz çalıştıklarını, bu çalışmalarında kendilerine her zaman yardımcı olan mahalle muhtarlarıyla birlikte daha iyi nasıl hizmet edebilecekleri konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak için toplandıklarını söyledi.
Erden Sakarya, ”Mahallenizde olup biten herşeyden haberiniz olsun. Yabancı şüpheli gördüğünüz kişileri anında bize bildiriniz.Her mahalleye  bir polis ekibi ve amiri gorevlendirdik.Bir olay anında mahallenizdedir. Bunun için mahallemizden haberiniz olsun" dedi.
Gerçekleştirilen toplantıda konuşan mahalle muhtarları da, ilimizde huzur ve güvenin en üst düzeyde olması için kendilerinin de ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini, polisin yaptığı çalışmalarda her daim yanlarında olacaklarını belirttiler.
EHA - Yılmaz Efe