İlçede Kadirli Belediyesi tarafından ekonomik sıkıntılarından  dolayı tablet ve bilgisayarı olmayan öğrencileri destek olmak  için bir kampanya başlattı.

Kampanyayı bir dizüstü bilgisayar bağışlayarak başlatan Kadirli Belediye Başkanı Dr.  Ömer Tarhan, eğitime destek için sıfır ve 2. el bilgisayar ve tabletlerinizi getirin ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması konusunda çağrıda bulundu.

Başkan Tarhan öğrencilerin uzaktan eğitim nedeniyle ihtiyaç duyduğu bilgisayar yada tablete ulaşmalarını sağlamak adına kampanya başlattıklarını  ifade ederek "Ekonomik yetersizlik nedeniyle bilgisayar ve tableti olmayan çocuklar için dizüstü bilgisayarı bağışlayarak kampanyayı başlattık. Sizlerde sıfır ve 2. el tablet yada dizüstü bilgisayar bağışında bulunarak eğitime destek olabilirsiniz. Eski Belediyeye giderek yada 0544 236 80 40 nolu telefonu arayarak bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımızın evine gelip alalım. Belediyemiz ihtiyacı olan çocuklarımızın aileleri bizlere ulaşıyorlar. Araştırıp gerçek ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz. Gelin hep birlikte bu kampanyayla çocuklarımızın tablet ve bilgisayar ihtiyaçlarını karşılayalım" dedi.   

EHA