İyi Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç, Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner, Cevdetiye Belediye Başkanı Mehmet Özer, Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, Böcekli Belediye Başkanı Doğan Öztürk,  İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tülüce, Ak Parti Düziçi İlçe Başkanı Mehmet Çillem ile parti yöneticileri katıldı.

Açılışta konuşan İYİ Parti Düziçi İlçe Başkanı İbrahim Coşkun katılım sağlayan, davaya destek veren, gönlü burada atan herkese teşekkür etti.

Açılaşa katılan partili partisiz herkese teşekkür eden İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç ''Nezaket gösterip açılışımıza katılan Belediye Başkanlarımıza, Parti Temsilcilerine, İlçe Başkanlarımıza ,Teşkilat mensuplarımıza ve kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Zor süreçlerden geçirdiklerini kaydeden İl Başkanı Kılıç “Çok şükür bu günlere geldik. Çok daha İYİ yerlere gideceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Biz Milletimizden aldığımız güç ile buralara geldik. Aziz Milletimiz bilmelidir ki onlar var olduğu müddetçe onlar için bıkmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Her şeyin en iyisini hak eden Düziçi İlçemize Yeni Parti binamız hayırlı olsun, parti binamızın açılmasında çok büyük katkıları olan İlçe Başkanımız İbrahim Coşkun ve kıymetli teşkilat mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Düziçi İlçemize hayırlı olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Hayırlı Olsun'' dedi.

Konuşmaların sonrasında katılımcılar parti binası gezildi.  

EHA