Cevdetiye Belediye Başkanı Mehmet Özer, Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tülüce, İl Yönetim Kurulu Üyeleri  katıldı.

Ziyaret hakkında değerlendirme yapan  İyi Parti Osmaniye il Başkanı Serat Kılıç “Partimizin genel merkezinde Osmaniye İYİ Parti ailesi olarak ziyaret ettik.  Yaptığımız ziyarete, genel başkanımız başta olmak üzere yetkili organlara, bölgemiz ve memleketimiz hakkında bilgiler aktardık. Aldığımız sorumluluk ile daha İYİ olmanın, daha İYİ hizmet etmenin ve nihayetinde iktidar olmanın istişaresini yaptık. 

İYİ Parti Osmaniye kadrolarının heyecanını Ankara'ya aktardık. Bizi çağıran milletimize; kadrolarımızla, yüreğimizle hazır olduğumuzu bir kez daha aktarmanın keyfini yaşadık. Başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere İyi Parti ailesini memleketimize davet ettik.

Genel Başkanımız Akşener olmak üzere istişare yaptığımız İYİ Parti ailemize bize göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı müteşekkiriz.  Yiğit Osmaniyeli hemşerilerimize Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in selamları getirdik” dedi.  

E Haber Ajansı (EHA) - Resul Özdil