Serat Kılıç önderliğinde  İYİ Parti Osmaniye İl Başkanlığı, yaptığı siyasi çalışmaların meyvesini almaya devam ediyor.

Partilerine gösterilen teveccühten memnun olduğunu dile getiren  İl Başkanı Serat Kılıç Genel Başkan Meral Akşenir’in önümüzdeki günlerde Osmaniye’de bir ziyaret ve temaslarda bulacağını kaydetti.

Başkan Kılıç  İYİ Parti Osmaniye ailesi her geçen gün büyüdüğünü ifade etti.  Partiye yeni katılan üyelere rozetleri İl Başkanı Serat Kılıç ile Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tülüce tarafından takıldı.

İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç “Bizimle beraber yol yürümek istedikleri için kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İYİ Parti olarak gümbür gümbür güçlenerek geliyoruz. Ürettiğimiz siyaset ile halkımızın gönlünde olmaya devam edeceğiz. Cesurlar hareketine katılan, meşakkatli yolda bıkmadan yorulmadan yürüyecek olan yeni katılan dava arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Hayırlı olsun? şeklinde konuştu.

İyi Parti ailesi olarak her geçen gün çığ gibi büyüdüklerini ifade eden Osmaniye İyi Parti İl Başkanı Serat Kılıç “Genel başkanımız tüm illeri karış karış ilçe ilçe geziyoruz.  Bunu tüm sahada görüyoruz.  Allah kısmet ederse bir tarihte Osmaniye’ye gelecek. Bizleri şereflendirecek onurlandıracak. Teşkilatımız sayesinde inşallah iyi partimizi çığ gibi büyümeyi sizlerin sayesinde teşkilatlarımızın sayesinde partimizi bir daha ileriye götüreceğiz Allah’ın izniyle. 81 il arasında Osmaniye teşkilatı olarak üye kayıtlarında ilk onun içine girdik. Tabiî ki burada tüm teşkilatlarımızın katkısı çok büyük. İnşallah önümüzdeki günlerde bu sıraları dahada üst seviyede  çıkaracağız” dedi. 

EHA - Resul Özdil