Köşk Çay Bahçesinde gerçekleştirilen kongreye İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Mehmet Arslan, Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel ve İl teşkilatı üyeleri katıldı.
Toplantıda ayrıca Covid- 19 tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe kurallarına özen gösterildi.
Kongrenin Divan Başkanlığına Genel İdare Kurulu üyesi Mehmet Arslan seçildi.
Arslan yaptığı konuşmada “İYİ Parti olarak seçimlerde iyi bir sonuç elde etmek için yarından itibaren esnafla, işçiyle, ev hanımlarıyla, öğrencilerle tek tek el sıkışmamız gerek. Sadece seçimden seçime vatandaşı hatırlayan siyaset anlayışı yanlıştır.” dedi.
Arslan genel seçimde ilk hedeflerinin iktidar olmak ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak olduğunu söyledi. Yapılan konuşmanın ardından oylamaya geçildi. Tek aday ve tek listeyle yapılan seçimi mevcut başkan Serhat Kılıç kazandı.
Bu seçimle partililerden güven tazeleyen Kılıç yaptığı açıklamada Kongreye katılan Milletvekili Koncuk ve Genel İdare Kurulu Üyesi ve Kongre Divan Başkanı Arslan’a teşekkür ederek;” Desteklerinden dolayı Kahramanmaraş Teşkilâtımıza, diğer illerimizden gelen İl-İlçe Başkanlarımıza ve Teşkilâtlarımıza, Osmaniye İl ve İlçe Teşkilâtlarımıza, Değerli Delegelerimize ve Partimize gönül vermiş tüm misafirlerimize gönülden destekleriniz için teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Hep birlikte daha iyi ve daha güçlüyüz. İyi ki varsınız” dedi.

EHA