Üniversite hayali kuran, ancak maddi olanaksızlıklar nedeniyle sınava hazırlık sürecinde güçlük yaşayan öğrencilere yönelik Ücretsiz Üniversite Sınavına Hazırlık Kurslarını başlattıklarını söyleyen Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Tecrübeli öğretmen kadrosu ve alanında uzman eğitmenler ile YKS’ye hazırlanan gençler için büyük öneme sahip olan kurslarda, test kitapları, soru bankaları, yaprak test ve deneme sınavları da ücretsiz olarak verileceğini söyledi.

Eski Belediye Binasında açılan kursların Covid-19 Kurallarına uygun olarak eğitim vermeye devam ettiğini söyleyen Başkan Tarhan “ Kadirli Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile YKS sınavına hazırlanan gençlerimiz için kursumuzu açtık. Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin başarılı olmasını istiyoruz. Bugün burada açtığımız kurslarımızdan faydalanacak öğrencilerimiz Yapacağı çaba, sarf edeceği emek geleceğini belirleyecek. Gençlerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Başarıya çalışarak ulaşılır. Alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından sınava hazırlanacaksınız. Hocalarınızı iyi dinleyin ve geleceğiniz için çalışın başarın” dedi.

Üniversiteye hazırlık sınavına katılan gençler ise Belediye Başkanı Ömer Tarhan’a böyle bir hizmeti bizlere verdiği için teşekkür ediyoruz dediler.

EHA