Süreçte özveriyle çalışan belediye başkanlarını kutladığını  ifade eden Milli Eğitim Müdürü Köse, “Corona virüsle mücadele kapsamında okullarımızın dezenfekte edilmesinde desteklerinden dolayı Sayın Sumbas belediye başkanımız Zeki Demiroğlu ve Mehmetli belde belediye başkanımız sayın Fatih Seyitoğlu nezdinde tüm belediye personellerimize sonsuz teşekkürler ellerinize sağlık. Herşey çocuklarımızın sağlı için Tedbiri elde bırakmayalım. 14 kuralına lütfen uyalım" dedi.

Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu; "Sumbas Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle okullarımızda Corona virüse karşı dezenfekte işlemlerine başladık. Bu kapsamda bütün okullarımızda kapı kolları, lavabolar gibi bire bir temas edilen yerlerin dezenfekte işlemleri yapılmaktadır. Bu konuda özveriyle çalışan çalışanlarımıza teşekkür ediyorum " dedi.

Mehmetli Belediye Başkanı Fatih Seyitoğlu ise; “Geleceğimizin teminatı Çocuklarımızın sağlı herşeyin üstüdedir. Biz belediye olaark eğitim camiasının her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

EHA