Butik Şeker, 6 farklı şeker tipi ve 34 ayrı lezzeti ile hem ağızları hem de keyifli bayram sohbetlerini tatlandırıyor.

Lezzetini meyve suyundan alan Butik Şeker, Kurban Bayramı'nda meyve bahçelerinin tüm tatlarını evlere getiriyor. Butik Şeker, 6 farklı şeker tipi ve 34 ayrı meyve lezzeti ile hem farklı damak tatlarına hem de küçükten büyüğe herkese hitap ediyor.

 Butik Şeker'in gözde lezzetleri; Butik Jelly Meyve Bahçesi; çilek, elma, limon, portakal gibi klasikleşmiş vazgeçilmez meyve lezzetlerinin yanında ahududu, kavun, böğürtlen ve şeftali gibi dikkat çeken 8 farklı yumuşacık lezzetiyle tatlı mı tatlı bir bayram yaşatıyor. Butik Çift Tat Şeker ise, sütlü tereyağlı & bitter çikolatalı ve limon & lime gibi öne çıkan dolgulu çeşitlerinde iki farklı tadı tek bir şekerde bir araya getirerek eşsiz lezzetler sunuyor.

 Butik Toffe Şeker; içi dolgulu ve dolgusuz iki farklı seçeneğiyle yoğun çikolatalı ve yenilenen damla sakızlı lezzetlerinin yanı sıra limon, çilek, portakal ve vişne gibi sevilen meyve tatlarıyla ağızları tatlandırıyor. Sert şeker tercih edenler için bir bayram klasiği olan Butik Bonbon Şeker ise bonbon ve mini bonbon şekerleriyle sevilen meyve lezzetlerinin yanı sıra sütlü & tereyağlı ve kahveli & sütlü gibi farklı damak zevklerine hitap eden nefis tatlara da sahip.

Butik şekerler 350 gramlık şık hediyelik poşetlerinin yanı sıra Şölen'in ikramlık çikolata & şeker stantlarında satışa sunuluyor. 

EHA