KYGM Spor Oyunları Türkiye Şampiyonasında mücadele eden Ağrı Erkek Voleybol takımı şampiyon oldu.
Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYGM) Türkiye Voleybol Şampiyonası, Kırşehir’de tamamlandı.
Toplam 15 ilden 400’e yakın sporcu ve antrenörün katıldığı şampiyonada erkeklerde Ağrı şampiyon, Konya ikinci ve Manisa üçüncü olurken, kızlar da ise Kütahya birinciliği, Konya ikinciliği, Ankara da üçüncülüğü elde etti.
Şampiyon Ağrı Davul Zurna ile Karşılandı
Kırşehir’de düzenlenen KYGM Türkiye Voleybol Şampiyonası’nda birinci olan Ahmedi Hani yurt öğrencileri, memleketlerine döndüklerinde davul zurna ile karşılandı.
Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak, Yurt Hizmetleri Müdürü Nesim Aydın, Yurt İdari İşler Şube Müdürü Gökmen Aslankılıç, şampiyon sporcuları Ahmedi Hani Yurt Müdürlüğü bahçesinde coşkuyla karşıladı.
İl Müdürü Din, sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarından dolayı kutladı. Sporcular da şampiyonluk kupasını İl Müdürü Din’e takdim ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.
İl Müdürü Din, Hizmet Müdürleri ve sporcular, daha sonra davul zurna eşliğinde halay çekerek şampiyonluğu kutladı. Din yaptığı açıklamada, Ağrı Ahmedi Hani Yurt öğrencilerinin büyük bir başarıya imza attıklarını belirterek, “Sporcularımız, Kırşehir’de yapılan KYGM Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda birinci olarak Ağrı’yı gururlandırdı.
Sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyorum. Onlara her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
İl Müdürü Din, Hizmet Müdürleri ile birlikte şampiyon olan sporculara spor çantası hediye ederek başarılarından dolayı tebrik etti.
Şampiyon sporcular da kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Bizim için çok güzel bir karşılama oldu. Bize inanan ve güvenen herkese teşekkür ediyoruz dediler.
EHA - Yılmaz Efe