Uzun zamandır sadece konuk oyuncu olarak görünen Mehmet Ali Erbil, “Yeni değil, geri geldi” ifadesiyle, uzun bir aradan sonra televizyona geri döndüğünü duyurdu. Erbil, yarışmanın tanıtım fragmanında “Parmaktan sonra” şeklinde bir şaka yapmayı da ihmal etmedi.
Kanal D, geçen günlerde sadece bir parmağın görüldüğü gizemli bir tanıtım fragmanı yayımladı. Bu yeni fragmanda, parmağın sahibinin Mehmet Ali Erbil olduğu açıklandı ve Erbil’in yeni projesiyle ekranlara döneceği belirtildi.

“YENİ DEĞİL, GERİ GELDİ”
Mehmet Ali Erbil, kendiyle özdeşleşen “Parmaktan sonra” şakasını yaparak, yeni yarışmasını tanıttı: “Parmağın sahibi geldi. Duyduk ki herkes parmağı tartışıyormuş. Bunu sizden beklemiyordum. Bu parmağın gerçek sahibi Mehmet Ali Bey olmazsa kim olurdu ki? Elbette bunun altında da benim parmağım var. Yeni değil, geri geldi. Coşmak için, eğlenmek için, cömertçe vermek için… Ne zaman mı? Parmaktan sonra… Bağcılar’a giderken sağda, dönerken solda… Parmağı izleyin” dedi.
Daha önce uzun yıllar Çarkıfelek programını sunan Mehmet Ali Erbil’in şimdi de Güner Ümit ile hafızalara kazınan Turnike programını sunacağı kesinleşti.

EHA