Bu nedenle, vatandaşların ödeme sürelerini kaçırmamaları ve yoğunluk yaşanmaması için belediye, 19 Mayıs Cuma ve hafta sonu vezne hizmetlerini açık tutma kararı aldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, vergi ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla vatandaşlara birçok kolaylık sağlandığını belirtti.

Ödemelerin son gününü hatırlatan Palancıoğlu, veznelere olan talebin yoğun olabileceğini ve mağduriyetlerin önlenmesi için bu hatırlatmayı yapmak istediklerini ifade etti.

Vatandaşların vergi ödemelerini gerçekleştirmek için farklı seçeneklere sahip olduğunu söyleyen Palancıoğlu, kredi kartı, taksitlendirme, EFT, internetten ödeme ve posta çeki gibi imkanların mükelleflere sunulduğunu vurguladı.

Vergi ödemek isteyen vatandaşlara yönelik olarak, veznelerin 19 Mayıs Cuma ve hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri saat 09:00-17:00 arasında hizmet vereceğini belirten Palancıoğlu, hafta içi de akşam saat 19.00'a kadar veznelerin açık olacağını kaydetti.

Ödenen vergilerin ilçeye hizmet olarak yansıdığını vurgulayan Palancıoğlu, vatandaşlardan bu konuda duyarlı olmalarını istedi.

EHA - Resul Özdil