Milas Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açtığı kurslarla öğrencilerin okul başarılarına, yetişkinlerin ise boş zamanlarını değerlendirmelerine katkı sağlamayı hedefliyor.
Öğrencilere akademik destek sağlamak, onların derslerdeki başarılarını artırmak ve motivasyonlarını yükseltmek; yetişkinlerin ise yeni beceriler öğrenme, hobilerini geliştirme veya sosyal etkileşimde bulunmaları amacıyla Milas Belediyesi bünyesinde başlatılan Resim, İngilizce, Türkçe ve Sosyal Bilgiler kursları geniş katılımla devam ediyor.
Amfi Tiyatro altındaki Milas Sanat Tiyatrosu Atölyesi’nde resim ve yağlı boya kursları, Çocuk Kütüphanesi’nde ise Türkçe, Sosyal Bilgiler ve İngilizce kursları gerçekleşirken alanında uzman eğitmenler tarafından verilen kurslara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
Ücretsiz kurslar düzenleyerek toplumun eğitimine ve kültürel gelişimine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Halkımızın kurslarımıza ilgi göstermesi ve katılım göstermesi bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir. Kurslarımız eğitim öğretim yılı tamamlanıncaya kadar aralıksız devam edecektir.” dedi.
EHA