Bursa'nın En Büyük Mahallelerinden olan Yunuseli Bölgesindeki Sorunlar Bitmek Bilmiyor.
Yunuseli Muhtarına Sorduk Muhtar Cevapladı: "Sokaklarımız Somali Sokaklarını Andırıyor. Halen daha çok sayıda Sokaklarımızda Asfalt Yok. Bladi Yunus Caddesi Köy İçi Mevkindeki Kaldırımlar Kırık Dökük Harabe Şekilde. Ulaşım Zaten Yunuslei'de İzdiham Otobüs Sayıları Yetersiz Olan Otobüslerde Azına Kadar Dolu. Çoğu Bölgeden Otobüs Geçmiyor Bile. Sosyal Donatı Yok Spor Tesisi Halı Saha Yok Kadınlarımız İçin Birşey Yok.
Düğün Salonumuz Yok Yunuseli Meydanı Meydandan Başka Herşeye Benziyor.
Sayısı Belli Olmayan Hurdacılar Başlıca Zaten Mahallenin Başına Dert Hırsızlık Mahallemizden Eksik Olmuyor Sebebi Ruhsatsız Faliyet Gösteren Hurdacılar Bela Bitmiyo Başı Boş Atlar Hergün Ana Caddelerden Geçip Vatandaşa Zarar Vermekte Esnafımız Bıkmış Durumda. Sebebi Motorsiklet Egsoz Sesleri Sayısız Derecede Plakasız Motosikler Var Sürenlerin Ehliyetide Yok.
Yunuseli Meydanında Çevirme Atılmıyor Yunuseli Bulvarına Cadde Üstüne Park Eden Araçlar İse Zaten Ayrı Dert Trafiği Kitliyorlar.
Devlete Ait Çok Sayıda Arsa Var Ve Bu Arsalar Boş Oldğu Ve Üzerine Bir şey Yapılmadığı İçin Gelen Geçen Üstüne Moloz Atıyor Çöp Kovalarımız Yok Herkes Çöpünü Sağa Sola Atıyor. Bu Sebepten Dolayı Belediyemizden Yunuseli Mahallesini Arka Plana Atmamasını İstiyoruz. Senelerdir Hiç Bir Hizmet Görmeyen Bu Mahallenin Ön Planda Olmasını İstiyoruz. En Büyük Sıkıntılarımızdan Bir Diğeri de ATM Para Çekmek İçin Yarım Saat 40 Dakika Yürüyen Vatandaşlarımız Var Bu Mahallenin Hakettiği Değere Kavuşmasını İstiyoruz” diyen Muhtar Mesut Sakar azaları ile birlikte her alanda tüm Yunuseli mahallesi sakinleri tarafında taktir ile karşılanmaktadır. 7/24 saat halkın sorunları ile ilgilenen muhtar Sakar kurumlardan tam not almaktadır.
EHA - Yılmaz Efe - Bursa