31 mart 2024 seçiminde tek başına seçime gireceğini açıklayan İYİ PARTİ bu konuda SAMİMİ mi?
22 nisan 2018 de CHP'den emanet aldığın 15 milletvekili ile Meclis'te grup kurarak hazine yardımınıda alarak siyasi arenaya duhul olan Meral hanım.
2 CHP'li belediye başkanını AKP yandaşı medya anketçileri tarafından parlatıp kazanacak aday diye chp ye ve ittifaka dayatan Meral hanım.
Chp iç işlerine karışan ve aralarına nifak sokan Meral hanım.
cumhurbaşkanı adayı doğal olarak chp genelbaşkanı olduğu halde anlamsızca 2 chpli belediye başkanlarını cumhurbaşkanı yardımcısı şartını koşan Meral hanım.
Adayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu aylar önce bildiği halde seçime 1 hafta kala ilkez duymuş gibi masadan kalkıp itifakı dinamitliyen itifak seçmenine güvensizliği hisetiren ve bir gün sonra masaya dönen Meral hanım.
14 mayıs genel seçimde iyi partiyi tek seçime koyup idialı olmadığın illerde millet itifakının oylarını bölen Meral hanım.
14 Mayısta milletvekilliğinde kendinize Cumhurbaşkanı adayında sn Erdoğana oy veren İyİ parti Meral hanım.
Parti içi Güvensizlik ve tutarsızlık sonucunda Küskün Miliyetçi oyların tekrar MHP'ye kanalize eden Meral hanım.
Bana göre Dünkü açıklamada ittifaklara kapıları kapatarak Ak Partinin yeniden Belediyeleri alabilmesinin önünü açtı.
14 mayıs seçimlerin kaybedilmesinin sebebi iyi partinin yöneticilerinin ve meral hanımın beyanları ve anlamsız siyasi manevraları ve HDP li sırrı sakık ın kazanırsak cezaevlerin kapılarını kıracağız vb. gibi anlamsızca ifadeleri olmuştur. Miliyetçi seçmeni birbirine kenetlemiş MHP'yi yukarı erdoğanıda cumhurbaşkanı seçmiştir
14 mayıs seçimin kazananı oylarını yüzde 44 den yüzde 35 lere düşüren AKP değil, İYİ ve HDP nin yukardaki beyan faliyetler sonucu oyunu anketlere göre yüzde 5 lerden yüzde 11 e çıkaran MHP dir ve hükümeti ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğanı ayakta tutan şu an İYİ partiden MHP ye kayan seçmen olmuştur.
EHA - Yılmaz Efe