Hafta sonu Kapalı Spor salonunda  yapılan kongrede delegelerin oyuyla  yeniden ilçe başkanlığına seçilen İsmail Oruç,kongreye  katılan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Oruç mesajında, “Büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdiğimiz Ak Parti 7. Olağan İlçe Kongremize katılan ve bizleri  yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşlarıma ve ilçe halkına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Oruç, “Başta koordinatör Milletvekilimiz sayın Divan başkanımız,Halil Ürün’e,İl başkanımız sayın Hamza  Tor’a, Milletvekillerimiz sayın Mücahit Durmuşoğlu ve sayın İsmail Kaya’ya,  ilçe başkanlarımıza,belediye başkanlarımıza,kadın kollarımıza ve gençlik kollarımıza ve  başkanlarımıza,kongremize katılan MHP ve CHP başkanlarına,STK temsilcilerine, Muhtarlarımıza,delegelerimize ve tüm Kadirli halkına ve değerli basın mensuplarımıza başta şahsım ve teşkilatım adına yürekten teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum”  şeklinde konuştu. 

 Daha önce onur ve gururla taşıdığım hizmet bayrağını daha da yükseklere taşımak için  ekip arkadaşlarımla birlikte zaman mefhumu gözetmeksizin çalışacağını belirten Oruç, “ AK Partimizin misyonu, vizyonu ve ilkelerinin bilinci ve sorumluluğunda olan bir hizmet anlayışı ile ilçemizin sorunlarını çözmede birlik ve beraberlik içinde devam edeceğiz” dedi.

Başkan İsmail Oruç, “Kadirli için 'İnandığın YoldaYürü' sloganıyla  2023,2053 ve 2071  hedeflerine Allah’ın izniyle  yelken açacağız. Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Kadirli’mizden en büyük desteği vermeye ve yine büyük başarılara imza atmaya devam edeceğiz. Son olarak,dün olduğu gibi bugün ve yarın da Kadirli ilçemizde Ak Parti Teşkilatı ve gönüldaşları siyasi faaliyetlerini kardeşlik ruhu içerisinde sürdürecek ve bu kutlu görev süremizde yapacağımız tüm hizmetlerde siz değerli hemşerilerimizin dualarını esirgemeyeceğiniz dileği ve temennileri ile herkesi en kalbi duygularımla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

EHA