Oynanan maçlar sonucunda grup liderleri değişmezsek statlardan 15 defa gol seslerinin yükseldiği bu hafta tüm maçları ev sahibi takımlar kazandı.  Oynanan maçlarla ligde ilk devre sona erdi.

A GRUBU

Aslanpınarı: 1 - Dervişiye: 0

iki köy takımın mücadelesine Osmaniye Merkez Sentetik Sahada ev sahipliği yaptı.

Sezona iddialı hazırlanan Devrişiyespor Arslanpınarıspor’un konuğu oldu.

Grupta liderlik mücadelesini yakından ilgilendiren maçta fileler 1 kez havalandı. Arslampınarıspor  1-0’lık skorla Hakan Tekerek’in golüyle hanesine 1 puanı alan isim oldu.

Maçta iki penaltı çıkaran  Dervişyespor’ kalecisi İsmail Karatekin maçın yıldızı oldu. Tecrübeli kaleci Arslanpınarlı Cebrail Renk ve Yunus Emre Tanır’ın kullandığı penaltıları usta işi kurtarışlarıyla topun filelilerle buluşmasını engelledi.  Müsabaka Arslanpınarlı sporcu Durdu Mehmet Agras'ın kırmızı kart  ile oyundan ihraç oldu.

Cevdetiyespor 3 – Yeşilovaspor  1

Bu sezon bir önceki sezona göre zayıf bir kadro ile lige katılacağı konuşulan son dakika transferliyle şampiyonluk yolunda bende varım diyen Cevdetiyespor Yeşilovaspor’un Merkez Sentetik sahada konuğu oldu.

Konuk ekip açısında zirveden kopmamak adına önemli ev sahibi ekip açısından ise aldığı galibiyetle  ligin ikinci yarısında üst sıralara ortak olma adına önemli bir maç oynandı.

90 dakikaya 4 golün sığdığı maçta Cevdetiyespor rakibini 3-1’lik skorla yenerek hanesine yazdırdığı skorla puanını 7’ye çıkardı. Cevdetiyespor  liderin 1 puan gerisinde amansız takibini sürdürdü.

Turuncu Yeşilliler gollerin Erdem Körce (2) ve Mehmet Roşan attı.  Konuk ekibin golünü ise Gökberk Çakar kaydetti.

Grupta Düziçi Demirspor ise haftaya bay geçen takım oldu.

B GRUBU

Anadolu Gençlikspor 5 - Zorkunspor 2

Ligde puanı bulunmayan  Anadolu Gençlikspor ile Zorkunspor maçı  Cevdetiye 4 nolu sahada oynandı.

Grupta Puanı  iki genç ve takımın mücadelesinde gülen taraf ev sahibi ekip oldu.

90 dakikada filelerin 7 kez havalandığı maçta 5-2’lik skorla hanesine 3 puanı yazdıran  Anadolu Gençlikspor oldu. 

Ev sahibinin gollerini  Buğra Can Yıldırım (2),  Osman Emirsoylu, Emirhan Çiçek ve Berkay Demirci attı.

Konuk ekip Zorkunspor golleri dakika 75’ten sonra yapılan oyuncu değişikliğinin ardından geldi.  Oyuna yapılan hamlenin ardından gol yollarından daha etkin olan Zorkunspor’un gollerini Umut Etiz ve Metehan Özüberk kaydetti.

Öncü Spor 2 – 1973 Kadirli İdman Yurdu 1

Grupta üst sıraları yakından ilgilendiren mücadele Cevdetiye 4 nolu sahada oynandı.

Sezona şampiyonluk parolası ile yola çıkan Öncüspor ile Kadirli İdman Yurdu’nun küllerinden yeniden doğan 1973 Kadirli İdman Yurdu karşı karşıya geldi.

90 dakikaya 3 golün sığdığı maçta 2-1’lik skorla ev sahibi ekip hanesine 3 puanı yazdırdı. Öncü Spor’un gollerin, Musa Talhan Küpeli ike Abdulcelil Küpeli kaydetti. 1973 Kadirli İdman Yurdu’nun golüne ise Serdar Tatar attı.

Toprakkale Gençlerbirliği ise haftayı bay geçti.  

EHA  - Resul Özdil