Belediye Başkan Adayı Ahmet Vakkas Yıldız’ın dün akşam düzenlemiş olduğu iftar programına ilgi büyük oldu. Yüzlerde kişinin katılımıyla gerçekleşen programda boş yer olmadığı, kalabalığın sokaklara taştığı görüldü.
Her kesimden seçmeni kucaklamanın meyvelerini topladıklarını ifade eden Yıldız’a gösterilen ilgi ve alaka Gemlik’te yeni bir dip dalga oluşturacağa benziyor. Anlaşılan o ki; bu dip dalga Yıldız’ı Belediye Başkanlığına taşıyacak.
Alışılagelmiş bir şekilde iftar programı sonrasında ova halkı ile koyu bir sohbete dalan Yıldız, yapmış olduğu teşekkür konuşmasının ardından duygularını şu sözlerle dile getirdi. 
“Bizler, halkını ayağına getiren değil, halkının ayağına giden insanlarız. Ben yaptım oldu diyerek değil, biz yaptık başardık anlayışını düstur edinmiş bir teşkilatın mensuplarıyız. Bizim olduğumuz yerde ballı ihaleler olmaz, bizim olduğumuz yerde israf olmaz, bizim olduğumuz yerde adam kayırma ve rüşvet olmaz.
Bizim olduğumuz yerde güzellikler olur, halkın yararına kalıcı hizmetler olur. Gönül rahatlığıyla Ahmet Vakkas Yıldız’a oy verin. Daha güzel bir Gemlik senin hakkın.” 
EHA - Yılmaz Efe - Bursa