Emel pırlanta kurulduğu günden bu yana kadınların zarafetine zarafet katan lider bir marka olmayı başarmıştır. Firma özellikle tektaş yüzük, pırlanta yüzük, pırlanta kolye, pırlanta küpe, elmas setler gibi ürünlerin tasarımımda liderdir. Çünkü Emel Pırlanta bünyesinde son derece profesyonel bir kadroyu istihdam eder. Bu kadro hem ülkemizde hem de dünya üzerinde pırlanta tasarımında geniş çaplı araştırmalar yapmaktadır. Bu tasarım yeniliklerini özellikle pırlanta kolye çeşitleri başta olmak üzere tüm ürünlerine yansıtmaktadır. Emel Pırlanta özel günlerinde vazgeçilmezidir.

Emel Pırlanta en özel günlerinizi anlamlandırır!

Emel Pırlanta en özel günlerin hediye seçenekleri konusunda başı çekmektedir. Başta pırlanta yüzükler olmak üzere bu aksesuar çeşitleri hediyeleşmek için oldukça sık tercih edilmektedir. Evlilik teklifleri için özellikle tek taş yüzükler, anneler için elmas setler göze çarpmaktadır. Yine baget  pırlanta yüzük seçenekleri ve tamtur yüzükler de muhtelif günlerde hediye olarak rahatlıkla seçilebilmektedir. Doğum günleri, Sevgililer Günü, Anneler Günü ve çeşitlik meslek günlerinde pırlanta hediyeler oldukça tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Emel Pırlanta her bütçeye göre takı seçeneklerini barındırmaktadır. Bu sayede Emel Pırlanta kalitesinden herkesin faydalanmasını sağlamaktadır. 

Uygun ödeme ve uygun fiyat seçenekleri Emel Pırlanta’da!

Emel Pırlanta sektörde faaliyet yürüten diğer markalardan farklı olarak en kaliteli ürün seçeneklerini uygun ve ulaşılabilir fiyatlarla müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Bu sayede her kadın pırlantanın zarafetinden ve ayrıcalığından faydalanmaktadır. Emel Pırlanta https://www.emelpirlanta.com/ web adresi ile müşterilerine hizmet vermektedir. Bu web sitesi sayesinde pırlanta tutkunları markanın ürün seçeneklerinde dair fikir sahibi olabilmekte dilerlerse  danışma hattı ile bilgi edinebilmektedirler. Öte yandan firma bu etkin ve verimli web sitesi ile fiyat politikasına dair bilgilerin paylaşımını da sağlamaktadır.  Emel Pırlanta bünyesinde güler yüzlü ve izinden uzman bir ekibi barındırmaktadır. Bu sayede müşteri memnuniyetini yüzde yüz oranında tutma gayreti içerisinde olmaktadır. Kuruluş ülkemizin en profesyonel ve güvenli kargo firmaları ile birlikte çalışmaktadır. Bu sayede ürünlerin güvenli ve sağlam bir şekilde müşterilerine ulaşmasını hedeflemektedir. Site üzerinde güvenli ödeme seçenekleri de mevcuttur.

EHA