Son yıllarda hayatımıza giren sıkça kullandığımız bir kelime olan "Algı" nasıl yönetilir... Uzman eğitmen, yaşam koçu ve yazar Serdar Kuru'nun 3. Kitabı "Zihin Tetikçileri" serisinin ikinci kitabı "Propaganda ve Algı Yönetimi" kitapçılardaki yerini aldı.
Kardeşi Ayça Kuru'yla birlikte "Kardeş Kitaplar" serisine devam eden Serdar Kuru ilgi gören "Zihin Tetikçileri – Algı Yönetimi ve Gerçekler" kitabının devamı niteliğindeki "Progpaganda ve Algı Yönetimi" okurların beğenisine sundu.
Algı ve propagandayı salt siyasetten ayrı olarak düşünmeyi bırakıp kendi hayatımıza da uyarlamayı anlatan kitap yazarın eğitmen yönünü de ön plana çıkararak hayatımızın algısını değiştirmeyi hedefliyor.
"KARDEŞ KİTAPLAR" SERİSİ DEVAM EDİYOR
Serdar Kuru, kardeşi sunucu ve zarafet eğitmeni Ayça Kuru'yla birlikte "Kardeş Kitaplar" serisine devam ediyor. Televizyon sunuculuğunun yanı sıra zarafet eğitimleri, diksiyon dersleri ve etkili konuşma eğitimleri de veren Ayça Kuru "Zerafet değil Zarafet" adlı kitabıyla okurların beğenisini kazanmıştı.
Kardeşler kitaplar serisinde Serdar Kuru'nun "Progpaganda ve Algı Yönetimi" kitabının ardından Ayça Kuru'nun yeni kitabıyla devam edecek. Ayça Kuru önümüzdeki dönemde "Etkili Konuşma ve diksiyon" üzerine kitabını okurlarla buluşturacak.

EHA