Şanal, Partinin Osmaniye binasında gerçekleştirilen toplandı atama belgesini İl Başkanı Mustafa Saygılı’nın elinden aldı.

Teşkilat çalışmalarına hız verdiklerini kaydeden Gelecek Partisi Osmaniye İl Başkanı Mustafa Saygılı Partinin eylül ayı sonunda büyük kongresini yaparak seçime girmeye hak kazanması hedeflendiği kaydetti.

İl Başkanı Saygılı Yeni sistemde iki kampa bölünen siyasetin karşısında alternatifin Gelecek Partisi olduğunu ifade ederek “Gelecek Partisi Osmaniye il başkanı olarak bundan yaklaşık 2 ay önce genel başkanımız Prof Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından atandım. Bu 2 aylık süreçte öncelikle il yönetimimizi kurarak resmi olarak başvurumuzu yaptık daha sonra merkez ilçe başkanımızı belirleyip atamasını yaptık. Merkez İlçe Başkanı olarak sayın Ali Koca’yı merkez ilçemizin yönetimini oluşturup başvurusunu yapıp ve kongre tarihini almış bulunmaktayız. 5 Eylül günü yine merkez binamızda merkez ilçemizin kongresini yapacağız tüm Osmaniyeli hemşerilerimi bekliyoruz. Ayrıca bu 2 aylık süreçte Osmaniye'nin 7 ilçesini de ayrı ayrı gezip her ilçesinde ayrı ayrı görüşmeler yaptık. Birçok görüşme sonunda hemen hemen aklımıza belli noktalarda isimler oturdu bugün burada toplanmamızın amacı Toprakkale ilçemizin atamasını yapmak Toprakkale ilçemize sayın Kerami Şanal kardeşimizi uygun görmüş bulunmaktayız.  Eminiz ki Kerami kardeşimiz Toprakkale' de güzel işler yapacak en yakın sürede Toprakkale il yönetimini oluşturup başvurumuz yapıp kongre tarihimizi alarak kongremizi yapacağız. Ayrıca gelecek partimiz hakkında bilgi verecek olursak Gelecek partimiz Aralık 2019 yılında resmi olarak kuruldu şu an şu an 70 ilimizin ataması ve 325 ilçemizin ataması yapılmış bulunmaktadır Türkiye genelinde 15 ilin kongresi ve 200’den fazla ilçemizin kongresi yapılmış bulunmaktadır. Gelecek güzel günler, bir gün gelecek. Gelecek Türkiye'nin gelecek Osmaniye'nin” şeklinde konuştu.

Toprakkale İlçe Başkanlığına atanan Kerami Şanal ise “Çıkmış olduğumuz bu kutlu davada rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah Toprakkale Gelecek Partisi İlçe Başkanı  olarak atanmış olduğum bu kutlu davamızda öncelikle Gelecek Partisi sayın genel başkanımız Ahmet Davutoglu'na beni bu göreve layık gördüğü için çok teşekkür ederim Osmaniye il başkanımız Mustafa Saygılı beni bu göreve layık gördüğü için çok teşekkür ederim Gelecek Türkiye'nin gelecek Toprakkalenin” dedi.  EHA