Türk Telekom'un gençlik platformu Selfy, ilgi alanına göre özelleştirilmiş fırsatlarla iletişimi eğlenceli hâle getirmeye devam ediyor. Heyecan ve eğlenceyi gençlerin hayatına taşıyan Selfy, bu kez de tüm dünyadan milyonlarca oyuncusu olan online strateji oyunu Lords Mobile'a yönelik bir avantaj sunuyor.

 Bu doğrultuda; Selfy kullanıcıları, iki yıl üst üste 'Google En Rekabetçi Oyun' ve 'Google Mükemmeliyet' ödüllerini kazanan Lords Mobile'da rakiplerini yenme fırsatı sağlayacak 50 TL değerinde paketin sahibi oluyor.


Türkiye'de 4 milyon oyuncusu var

Dünya çapında 200 milyon, Türkiye'de ise 4 milyondan fazla oyuncusu bulunan Lords Mobile paketi; kahraman yetiştirme, kale inşa etme ve mücadelelerde rakiplere karşı üstünlük sağlıyor. Oyuncular daha hızlı gelişerek hem rakip oyunculara (PvP) hem de yapay zekâya (PvE) karşı galip geliyor.

 Selfy'liler SMS ile katılıyor

Lords Mobile tutkunu Selfy kullanıcılarına verilen pakette yer değiştirici, kalkan (8s), eğitim hızlandırma (60 dk), ekipman sandığı ve son güncelleme ile önemi artan kadim kitap ve kahraman madalyası bulunuyor.

EHA