Firmanın çevre dostu çözümlerine yeni eklenen Teksan Solar Aydınlatma Kulesi, enerjisini Güneş'ten alıyor. Yıllık ihtiyaç duyulan toplam elektrik enerjisinin ortalama yüzde 84'ünü karşılayan Solar Aydınlatma Kulesi, yakıttan tasarruf ettirerek enerji tasarrufu sağlıyor.

 Türkiye enerji sektöründeki köklü firmalardan Teksan, yüksek kaliteli ürünlerini çevre dostu ve sürdürülebilir üretim anlayışıyla pazara sunuyor. Güneş'ten aldığı enerjiyle beslenen Teksan Solar Aydınlatma Kulesi, sağladığı yakıt tasarrufuyla hem cebinizi hem çevreyi korurken pratik bir kullanım olanağı da sağlıyor. Solar Aydınlatma Kuleleri; şantiye işleri, beton çalışmaları, maden, tünel, yol - köprü yapım işleri ve dış mekân etkinliklerinin de aydınlatılması için tercih ediliyor.

 Teksan Solar Aydınlatma Kulesi'nde 1010Wp güneş paneli, 48VDC 150Ah akü grubu ve 150W gücünde 4 adet Led projektör bulunuyor. Güneş panellerinden aldığı ve akülerinde depoladığı enerjiyi Led armatürler ile yansıtarak 3 bin 500 metrekarelik bir alanı 8 saat boyunca aydınlatabiliyor. Solar Aydınlatma Kulesi, güneş ışığının yoğun geldiği Mart-Eylül ayları arasında başka hiçbir enerji kaynağına ihtiyaç duymadan tek başına yeterli oluyor. Sonbahar ve kış aylarında ise ihtiyaç duyulan enerjinin yine büyük çoğunluğunu çevre dostu Solar Aydınlatma Kulesi ile sağlamak mümkün... Tüm yıl boyunca güneş panellerinin enerji ihtiyacına katkısı yüzde 84 gibi yüksek bir oranda gerçekleşiyor.

 Teksan Solar Aydınlatma Kulesi;

 1010Wp güneş paneli, 48VDC 150Ah akü grubuna sahip.
150W, 5000K ve L60 lens içeren 48VDC besleme gerilimi ile çalışan Led armatürler kullanılmıştır.
4x150W Led armatürler, 3 bin 500 metrekare alanı ortalama 20 lux ışık akısı ile aydınlatabilmektedir.

EHA