Sömestir tatilini enerji dolu bir deneyimle taçlandırmak isteyenlere HUPALUPA  Bursa’da sınır eğlence!
Yoğun ders programlarına ara verecek öğrencilerin sömestir tatili için HUPALUPA Bursa’da tüm hazırlıklar tamamlandı. Her yaş grubuna hitap eden farklı üniteleri ile sınırsız eğlence sunan Hupalupa, aile büyüklerini de eğlenceye ortak ediyor.
10 bin metrekarelik alanı ile Bursa’nın ilk yenilikçi aile eğlence merkezi olan   Hupalupa, Trambolin Parkı’nda yer alan, Türkiye’nin ilk iki katlı Ninja Parkurunu da bünyesinde bulunduruyor. Birinci sınıf malzemelerle Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak inşa edilen tüm oyun alanları ve eğlence istasyonları, ziyaretçilerine sınırsız eğlencenin yanı sıra güven ve konforu bir arada sunuyor.
TÜRKİYE’NİN EN DİK VE EN UZUN SERBEST DÜŞÜŞ KAYDIRAĞI!
Trambolin, kidventure, Video ve Simülasyon Oyunları, Sportif oyunlar gibi eğlence ve heyecan dolu oyun alanlarına,  Türkiye’nin en dik ve en uzun serbest düşüş kaydırağı ile, yine büyüklüğü ile iddialı olan 0-5 yaş oyun alanı Miniplay de eşlik ediyor. 
Hupalupa’da; her yaş grubuna özel olarak tasarlanan adrenalin parkurlarının yanı sıra dijital deneyim alanları, sürüş parkuru, VR deneyimleri ve teknolojik trendlerin yer aldığı özel istasyonlar da eğlence tutkunlarını ağırlıyor.
Türkiye’nin ödüllü aile eğlence merkezi olan ve aile boyu eğlence anlayışına yeni bir soluk kazandıran HUPALUPA; keyifli ve eğlence dolu birbirinden oyun alanlarıyla, küçük büyük herkesin sınırsız eğlenceye doyduğu unutulmaz anlara ev sahipliği yapmaya İstanbul’dan sonra Bursa’da da devam ediyor. 
EHA - Yılmaz Efe - Bursa