Halihazırda Euroleague Basketbol, AS Monaco, Olympique de Marseille, Drone Champions League (DCL) ve North Carolina Football Club ile iş birliği bulunan Iqoniq, kesintiye uğrayan spor sezonuna rağmen futbol, rugby, kriket ve motor sporlarındaki takımlar ve liglerle yeni anlaşmalar yaparak portföyünü genişleteceğini duyurdu.

 Spor dünyasındaki taraftarlara daha kişisel, ödüllendirici fan deneyimi sunmak amacıyla tüm modern özellikleri tek bir platformda toplayan Iqoniq, taraftarların gönül verdiği takım ve sporların yıldızlarıyla etkileşim halinde olması yönünde anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Iqoniq anlaşmalarıyla ürün ve biletlerde benzersiz indirimlerden de faydalanmak mümkün hale gelecek. Şirketin halihazırda Euroleague Basketbol ve A S Monaco gibi büyük kulüplerle anlaşması bulunuyor.

 Spor Camiasına Can Suyu Oldu

Iqoniq, koronavirüs (COVID-19)'un devam eden etkisiyle, zorlu bir dönemden geçen spor ve eğlence dünyasına teknolojiyle entegre projeler sunarak hem taraftarların hem kulüplerin hem de yıldızların birbirleriyle iletişimde kalması adına birçok projeye imza atıyor. Birkaç markayla sınırlı kalmayacak işbirliklerinin duyurusunu yapan şirketin attığı adımlar spor camiasına can suyu niteliğinde...

 CEO Kazım Atilla: ''Taraftar Katılımının Hiç Bu Kadar Önemli Olmamıştı''

Iqoniq CEO'su Kazım Atilla, "COVID-19 salgını spor ve eğlence alanındaki birçok organizasyonu ne yazık ki etkiledi. Bu durum, yılın başından beri kendi beklentilerimizi bile aşan büyümemiz için bir katalizör görevi gördü. Birçok taraftar stadyumlara gidemediğinden, taraftar katılımının önemi belki de hiç bu kadar belirgin olmamıştı." dedi.

 ''Taraftar, ligler ve kulüpler arasında güçlü bir köprü inşa ettik''

Atilla "Kulüpler ve liglerden bütünleşik çözülümlerimize aldığımız geri bildirimler çok yoğundu. Iqoniq, kulüpleri ve ligleri taraftarlarıyla daha da güçlü bir ilişki, köprü kurmak için gerçekten ideal bir platform... 150'den fazla ortaklığın çok yakın zamanda müjdesini vereceğiz. Mevcut ortaklarımızla birlikte çalışmanın ilk başarılarından memnunuz ve gelecekte daha büyük isimleri ağırlamaya devam etmeyi dört gözle bekliyoruz."

EHA