Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın genişletilmiş il başkanları toplantısında istediği yılsonuna kadar 1 milyon yeni üye çalışmaları Sumbas’ta  hızlandı.

Pandemi süreci nedeniyle gerekli tüm önlemleri alıp, kurallara uyarak 1 milyon yeni üye çalışmalarına devam ettiklerini belirten İlçe Başkanı Erol Kaplan “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın istediği 1 milyon yeni üye çalışmaları kapsamında çalışmalarına durmak yok, yola devam diyerek hız kesmeden devam ediyor”dedi.

AK Parti Sumbas  İlçe Başkanı Erol Kaplan açıklamasının devamında, "18 yıldır olduğu gibi şu anda da milletimizin AK Partimize teveccühü ve desteği en üst seviyede, üye çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. İş dünyamızdan, kadınlarımızdan, yaşlılarımızdan, özelliklede gençlerimizden olmak üzere toplumun her kesiminden partimize yoğun teveccüh var. Ülkemiz genelinde her yıl 1 milyon üye hedefimiz var. Gönül seferberliğimize yoğun teveccühleri nedeniyle hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarılı üye çalışmaları gerçekleştiren yönetim kurulu üyelerime, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum." 

E-Haber Ajansı (E-HA)