İki Başkan ilçelerin arasında kardeşlik ilişkisi olduğunu vurgularken, Tarhan eşinin Kozanlı olmasından dolayı kendisini Kozan’a her zaman yakın hissetiğini söyledi. , eşinden dolayı kendini Kozan’a çok yakın hissettiğini söyledi.
Kozan Belediyesi binasında gerçekleşen ziyarette Tarhan ve Özgan’ın gündeminde bölgenin sorunları ve bu sorunlara nasıl çözüm getirilebileceği vardı. İki ilçenin her zaman kardeş olduğunu belirten Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, iki ilçe arasında her zaman kardeşlik ilişkisi olduğunu belirterek, eşinin de Kozanlı olması nedeniyle kendini Kozan’a yakın hissettiğini söyledi. Tarhan, “Kazım Beyin daha önce kazandığı zamanda ziyaretine gelmiştik. Sağ olsun Kozan’a çok büyük hizmetler yaptı, çok başarılı çalışmaları var. Bundan sonrada inşallah daha da iyi hizmetler yapar” ifadelerini kullandı.
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’da Kadirli Belediye Başkanı Tarhan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ve her iki ilçenin kardeşliğinin sonsuza kadar devam edeceğini belirterek; "Ömer başkanımız değer verdiğimiz bir arkadaşımız ona da bu hizmet yarışında başarılar diliyorum” dedi.

E-Haber Ajansı (E-HA) - Burhan Demircioğlu