TEMA Vakfı Bursa Şubesi, biyolojik çeşitliliğe destek etkinliği düzenledi. Ovaakça Seçköy Bölgesinde yapılan etkinliğe 150’ye yakın TEMA Gönüllüsü katıldı. Küresel iklim değişikliğinin şiddetli bir şekilde hissedildiği, kara kışta yazın yaşandığı ve bu gidişatın kuraklığı davet ettiği bu dönemde, TEMA Vakfı Bursa İl Temsilciliği olarak 2 Mart 2024 cumartesi günü, yaşadığımız ve yukarıda anılan sorunlara çözüm adımı olarak bilinen, canlılara yuva, biyolojik çeşitliliğin destekçisi olacak bir etkinlik gerçekleştirildi. 
Orman Bölge Müdürlüğü’nün Ovaakça Seçköy bölgesinde hazırlamış olduğu alanda,
Bursa İl Temsilcisi Şaban Uyar, Osmangazi İlçe Sorumlusu İbrahim Yıldırım, Nilüfer İlçe Sorumlusu Nurten Ümit, Yıldırım İlçe Sorumlusu Sultan Kurt, Nilüfer Kurtuluş Mahalle Sorumlusu Özcan Manavoğlu, Osmangazi Fatih Mahalle Sorumlusu Özlem Sarsılmaz, Osmangazi Çiftehavuzlar Mahalle Sorumlusu Vildan Kılınçer ve 150 ye yakın TEMA Gönüllüsü ile Fidan Dikimi ve orman içi temizliği etkinliği gerçekleştirildi. 
TEMA Vakfı Bursa Şube Başkanı Eğitimci Şaban Uyar, “Fidan Dikimi Etkinliği ile orman varlığının önemine dikkat çekilerek, Bursa’nın yeşil kalmasına  katkı sağlayarak farkındalık hedeflenmiştir. Yer ve fidan katkısından dolayı Bursa Orman Bölge Müdürlüğüne, ulaşım desteği için Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi’ne ve hafta sonu zaman ayırarak etkinliğe katılan tüm TEMA Gönüllerine teşekkür ediyorum. Etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.
EHA - Yılmaz Efe - Bursa