Proje   sağlık çalışanları tarafından beğeni görmesi ve talep oluşması neticesinde İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta tarafından Trabzon’daki  tüm hastane acil servisleri de bu projenin uygulanması konusunda planlama yapıldı.

Bu kapsamda, İl Sağlık Müdürü  Dr. Hakan Usta ve KTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sedat Bostan’ın katılımlarıyla ilk proje toplantısı gerçekleştirildi.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü  tarafından “Pandemi sürecinde özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımız için motivasyonu artırıcı bu projelerin önemli olduğu, çağımızda empati, beden dili ve krize müdahale kavramlarının daha da önem kazandığı” ifade edildi.

Toplantıda, Proje iki aşamada gerçekleşecek olup ilk etapta Trabzon’daki  acil servis çalışanlarına uygulanacak ölçme değerlendirme anketleri ile yapılacak olan bilimsel çalışmanın ardından ikinci aşamada alanlarında uzmanları  tarafından eğitim sunumlarının gerçekleştirilmesi kararına varıldı.

Toplantının sonunda, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta projeye sağladıkları katkılardan ve değerli katılımlarından dolayı Prof. Dr. Sedat Bostan ve diğer katılımcılara teşekkürlerini ifade ettiler

EHA