Belediye Başkanı Mehmet Daşöz, yaptığı açıklamada, sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getirmek için çaba gösterdiklerini belirtti.

İlçede Kovid-19 testi pozitif çıkan hastaların yanında olduklarını ifade eden Daşöz, “Belediyemiz tarafından ilçemizde koronavirüs (Covid-19) testleri pozitif çıkan ve evlerinde karantina altında bulunan vatandaşlarımıza sosyal belediyecilik kapsamında maske, kolonya, kahve ve lokum ikramında bulunulmaya başladık. Ülkemizde koronavirüsün tespit edildiği ilk günden bu yana vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk son güne kadarda olmaya devam edileceğiz” dedi.

Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de zor bir sürecin yaşandığını ve Osmaniye’de de vaka sayılarında artışlar gözlendiğini dile getiren Daşöz, “İlimizde son bir haftadır artış devam etmektedir. Bu artışı durdurabilmemiz için kurallarımız bellidir, maskemizi takacağız, sosyal mesafeye dikkat edeceğiz ve temizlik konusunda özenli davranacağız. Ancak bu kurallara uyarsak başarabiliriz. Kurallara uyan ve bu konuda hassasiyet gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 E-Haber Ajansı (E-HA)