Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda “Nilüfer” Farkı!
Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası, Antalya’da sona erdi. Antalya Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya 81 ilden 5 bin 140 sporcu katıldı. Büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorisinde gerçekleştirilen organizasyonda dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgesi verildi.
Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından organize edilen bir hafta süren şampiyonanın kıyasıya mücadelelerle sona erdi. Şampiyonaya katılan Nilüfer Spor Kulübü antrenörleri Gizem Yıldız ve Sertaç Sağır’ın hazırladığı sporcuların yüzleri elde ettikleri başarıdan dolayı gülüyordu.
Antrenör Gizem Yıldız; ” Antalya’da Yapılan 5000 üzerinde bir sporcu katılımı olan Türkiye Kickboks Şampiyonasında, Nilüfer 87 Spor Kulübü olarak Sporcularımız 2 Altın, 1 Gümüş, 2 Bronz alarak yarışmayı toplam 5 madalya ile tamamlamıştır. Dereceye giren sporcularımızı ve mücadelenin son saniyesine kadar yüreklerini ortaya koyan tüm sporcularımızı tebrik ederim.
Madalya alan sporcularımız Halit Emirhan Çetin, Emirali Erden, Halimegül Çetin, İclal Ceren Aydın, Muhammed Sağır’ı kocaman yüreklerinden öpüyorum.” dedi.
Milli Sporcu Antrenör Sertaç Sağır’da şampiyona emek veren herkesi kutlayarak; “Çok yoğun bir katılım oldu. 81 ilimizden 5 bin 140 sporcumuz mücadele etti. Organizasyona 400’e yakın spor kulübümüz katıldı. Turnuvada 450 antrenörümüz ve 150 hakemimiz görev aldı. Burada sporcularımız canla başla mücadele etti. Güzel bir organizasyonu tamamladık.” dedi.
EHA - Yılmaz Efe - Bursa