Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa MUŞSİAD’ı ziyaret ederek, Başkan Ayhan Durgun ve Yönetim Kurulu üyelerinden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bursa MUŞSİAD Başkanı Ayhan Durgun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Mahmut Demirtaş’ı dernek binasında ağırlayarak çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Bursa MUŞSİAD’ın kuruluş amacı hakkında konuşan Başkan Durgun şunları söyledi: “Bursa’da 5 bin 300 dernek var ve Muşlu hemşehrilerimizin de kurduğu 27 dernek mevcut.
Ancak SİAD olarak 100 dernek vardı, biz de 101. dernek olarak çalışmalarımıza başladık. Bursa’da yaşayan Muşlu nüfusu oldukça kalabalık, nitelikli insanlarımız var ve kendi iş alanlarında önemli adımlar atıyorlar. Bursa’ya gerek sosyal anlamda, gerek ekonomik anlamda, gerek siyasi anlamda değer katacak konuma sahip olan Muşlular gücümüzü birleştirip daha etkili bir şekilde Bursa’ya ve ülkemize değer katmayı hedefledik. Derneğimizi kurduğumuz günden bu yana da gerek iş dünyasında daha büyük projelere imza atmak gerekse sosyal sorumluluk ve yardımlaşma anlamında toplumun geneline yönelik adım atmak için çabalıyoruz.” 
Başkan Durgun ve üyelerden gerek Bursa MUŞSİAD’ın çalışmaları gerekse kendi sektörel deneyimleri hakkında bilgi alan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, “STK’larımızın çalışmalarını önemsiyorum. Sizin de dernek olarak yaptıklarınızı, projelerinizi inceliyorum, takip ediyorum. Desteklerimle yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. 24 saat telefonumuz ve kapımız size açık, her türlü taleplerinizde bana gelebilirsiniz” dedi. 
EHA - Yılmaz Efe - Bursa