Cemiyet Başkanı Ali Cihangir ve Cemiyet Üyesi Gazeteciler tarafından karşılanan Vali Yılmaz, daha sonra basın mensupları ile bir süre sohbet etti.
Cemiyet Başkanı Ali Cihangir, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Cemiyetin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, basın mensupları ile bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, basın mensuplarına bugüne kadar verdikleri destekler için teşekkür etti.

Basın mensuplarının desteğinin önemli olduğunu ifade eden Vali Yılmaz, basın mensupları ile görüş alışverişinde bulunacaklarını kaydetti.
Ziyaretinin devamında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, koronavirüs salgını ile mücadelede basın mensuplarına görev düştüğünü ifade ederek, “Salgın devam ediyor. Şu an kontrol edebiliyoruz ancak kontrol altında tutabilmemiz için hep birlikte mücadele etmemiz şart. Bu nedenle vatandaşlarımızın bu işin ciddiyetinin farkında olması ve tedbir kurallarına mutlaka hassasiyetle uyması gerekiyor. Siz basın mensuplarımız da vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi konusunda lütfen çalışmalarınıza devam edin. Bu çok önemli. Tek amacımız vatandaşlarımızı virüsten korumak. Bugüne kadar sizler bu mücadelede önemli destekler verdiniz, teşekkür ediyorum. ”dedi.

Tedbirlere uymanın çok zor olmadığına dikkat çeken Vali Yılmaz, “Tüm vatandaşlarımızdan bir kez daha rica ediyorum, lütfen maskemizi takalım, sosyal mesafeyi koruyalım ve temizlik konusunda özenli davranalım.”dedi.

Basın mensuplarının görüş ve önerilerini de dinleyen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, kendisine yönetilen soruları da cevapladı.

Vali Yılmaz konukseverliklerinden dolayı, Cemiyet Başkanı Ali Cihangir ve Cemiyet Üyelerine teşekkür ederek, ziyaretine son verdi.

EHA