Benzersiz içeriği ile sektörde aynı zamanda bir ilk olan Vitamin C+ Selenyum efervesan tablet, 11 yaş ve üzeri tüm yaş gruplarının güvenle kullanacağı bir ürün olarak geliştirildi.

 Ekim, 2020- Wellcare, sektöre yeni ve ilk ürünler sunarak, Tüketici Sağlığı alanında büyümeye devam ediyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı Vitamin C + Selenyum benzersiz içeriği ile sağlığını önemseyenlerin kullanımına sunuluyor. Wellcare Vitamin C+ Selenyum, Türkiye'deki tek C vitamini ve Selenyum içerikli efervesan (suda çözünen) tablet formuyla eczanelerdeki yerini alıyor.

 KENDİNİ KORU BAĞIŞIKLIĞINI DESTEKLE sloganı ile lanse edilen Wellcare Vitamin C + Selenyum'un içeriğinde 1000 mg Vitamin C ve 200 mcg selenyum bulunuyor. Portakal ve misket limon aromalı olan ve yapay tatlandırıcı içermeyen Vitamin C + Selenyum efervesan tablet, güzel tadı ve kolay içimiyle çocukların ve yetişkinlerin güvenle kullanacağı benzersiz bir ürün olma özelliğini taşıyor. 200 ml (bir bardak su) ile 11 yaş üzeri çocuklar ve yetişkinler için günde 1 efervesan tablet olarak kullanımı öneriliyor.

 Wellcare, kimler kullanmalı başlıklarını ise şöyle sıralıyor;

Sağlığını önemseyen yetişkinler,
Bağışıklık sistemi zayıf olup güçlendirmek isteyenler,
Dengeli ve yeterli beslenemeyen ve takviye ihtiyacı hissedenler,
Özellikle mevsim geçişleri ve salgın dönemlerinde bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyenler,
İlerleyen yaşla beraber bağışıklık sistemi daha da zayıflayanlar,
Salgın döneminde riskli grupta olanlar (Kronik hastalığı olanlar, 65 yaş ve üzeri kişiler, sık sık kalabalık ortamlara girmek zorunda olanlar, bağışıklığı düşük olanlar...)
Kış dönemini hasta olmadan geçirmek isteyenler,
Wellcare Vitamin C + Selenyum ne zaman kullanılmalı?

Virüslerden korunmak ve bağışıklığı desteklemek için her gün,
Kış döneminde ve mevsim geçişlerinde,
Yeterli ve iyi beslenilmeyen, güçsüz düşülen dönemlerde destek amacıyla,
Genel olarak günlük rutinler bozulduğunda ve yaşam şekli düzensizleştiğinde,
Seyahat öncesi ve seyahat süresince.

E-Haber Ajansı (E-HA)