Yemek Odası Modelleri

Yemek odası; ailenizle ve sevdiklerinizle en güzel sofraları paylaştığınız anların en yakın tanıdığıdır. Hep birlikte atılan kahkahaların, bayramlardaki buluşmaların, özel günlerde yapılan kutlamaların merkezidir. Her yeni sofrada en güzel anılarınıza bir yenisini daha eklerken yemek odanızın hem şık hem de konforlu olmasını istemez misiniz? Yemek odası satın alırken takım halindeki çoklu ürünleri tercih ettiyseniz bazı durumlarda sandalye ve konsol sayısı size yetersiz gelebilir. Bu durumda Engince’de gereken ürünleri tekli olarak satın alıp siparişinize ekleyerek bu açığı kapatabilirsiniz. Ayrıca Engince’den aldığınız ürünler size demonte şekilde gönderilir. Bu nedenle taşıma esnasında ürünlerinizin uğrayabileceği deformasyonlardan endişe etmenize gerek kalmaz. Engince’de beğendiğiniz yemek odası takımını mağazaya gitmeden, evinizden tek tıkla anında satın alabilirsiniz.

 

Yemek Odası Dekorasyonu

Yemek odası dekore ederken ilk olarak kaç kişilik bir masaya ihtiyacınız olduğunu belirlemelisiniz. Ardından satın almak istediğiniz yemek masası ve sandalyelerin yemek odanıza sığdığından emin olmalısınız. Ürün seçiminde en doğru kararı ve kendinize uygun en iyi dekorasyonu yapmak istiyorsanız mutlaka bir konsept belirleyin. Dilerseniz Engince’de takım olarak satışa sunulan avangarde yemek takımları, country yemek takımları ve art deco yemek takımları arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Özgün bir stil oluşturmak için ise farklı tarzlara ait ürünleri bir araya getirerek kendinize özel bir yemek odası takımı oluşturabilirsiniz.

 

Modern Yemek Takımları:

Gösterişli yemek odası takımları yerine minimal tasarımların öne çıktığı bugünlerde siz de seçiminizi modern yemek takımlarından yana yapabilirsiniz. Böylece modaya uyum sağlayarak yemek odanızda sadeliği ön plana çıkaran zarif tasarımlara yer verebilirsiniz. Fazla detaylardan arındırılmış tasarımlar mekanı ferahlatan bir etkiye sahiptir. Siz de bu etkiden yararlanmak istiyorsanız Engince’nin modern yemek takımlarına göz atabilirsiniz.

 

Yemek Masası:

Yemek masası hangi tarzda olursa olsun yemek odası için olmazsa olmaz ürünlerdendir. Sahip olduğunuz mekanın özelliklerine göre tercih edebileceğiniz birçok yemek masasına Engince’de ulaşabilirsiniz. Dar mekanlar için yuvarlak köşeli veya açılabilir yemek masalarını, kullanılmadığı zamanlarda yerden tasarruf etmek için ise ayakların köşelerde olduğu yemek masalarını tercih edebilirsiniz.

 

Sandalye ve Banklar:

Sandalye ve banklar yemek odası dekorasyonunda görsel açıdan en etkili elemanlardan biri! Yemek masasının etrafını tamamen sandalyelerle çevrelemek yerine bir kenarında bank bulunan yemek odası takımlarını tercih ederek mekan içinde yer kazanabilir; böylece özgün bir oda tasarımına imza atabilirsiniz. İhtiyacınız olan birbirinden şık ve kullanışlı sandalye ve bank modellerini Engince’de kolaylıkla bulabilirsiniz.

 

Mutfak Grupları:

Günlük kullanım için ideal olan küçük mutfak grupları mutfağınızı daha kullanışlı hale getirir. Aynı zamanda görsel olarak da mutfağınızın zenginleşmesini sağlar. Yeterli alanınız yoksa küçük boyutlarda ve açılabilir masalı mutfak gruplarına göz atabilirsiniz.

 

Yemek Odası Modelleri ve Fiyatları

Engince’de her tarzına ve bütçenize uygun bir yemek odası takımı bulma şansınız mevcut. Mutfağınızın ya da salonunuzun konseptine uygun ürünlerle mevcut mekanlarınızı tamamlayabileceğiniz gibi evinizde ayrıca bir yemek odası da oluşturabilirsiniz. Engince’de ister beğendiğiniz ürünleri tek tek ister set olarak satın alın; bütçenize uygun alternatifler bulabilmeniz çok kolay! Beğendiğiniz takımda konsol, vitrin & gümüşlük gibi ekstra depolama alanları bulunmuyorsa, dekorasyonunuza uygun olan modelleri kolayca ekleyebilir, kendi tasarımınızı yapabilirsiniz. Dekorasyon trendlerine uyum sağlayarak yemek odası tasarımında fark yaratmak istiyorsanız farklı tarzlara ait sandalyeleri farklı renk kumaşlarla kombinleyerek yemek odası takımınızı çok daha renkli ve dinamik bir hale getirebilirsiniz. Önce hayal gücünüze ardından, Engince’ye güvenin; özgün dekorasyonlar sizin olsun!