Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Ahmet Vakkas Yıldız seçim çalışmalarına muhtar ziyaretleri ile devam ediyor.
Yıldız ve Meclis Üyesi Adayları Yeni Mahalle Muhtarı Nazmi Sevim’i, Kayhan Mahallesi Muhtarı Şükrü Beki’yi, Eşref Dinçer Mahallesi Muhtarı Yusuf Güngör Al’ı, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Necmi Ünlü’yü, Doktor Ziya Kaya Mahallesi Muhtarı Enver Çelik’i makamlarında ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında mahallelerimizin sorunları ve çözüm konuları hakkında istişarede bulunan Yıldız aynı zamanda 31 Mart yerel seçimlerinde tüm muhtarlara ve muhtar adaylarına başarılar diledi. 
Öte yandan esnaf ziyaretlerini de devam ettiren Yıldız’a yönelik ilgi de giderek büyüyor. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Vakkas Yıldız esnafın nabzını tutmaya devam ediyor.Ziyaretler kapsamındaki durağı Yeni Pazar Caddesi esnafı olan Yıldız tüm esnafa hayırlı işler dileyerek kendileriyle uzun süre sohbet etti.
Cadde esnafı ile halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Yıldız ‘Yeni Pazar Caddesinin çok değerli esnaflarına teşekkür ediyorum. Verdikleri destek şahsım ve partim adına çok değerli. Dertleri biliyoruz, çözmeye geliyoruz’ şeklinde konuştu.
EHA - Yılmaz Efe - Bursa