Haberin Foto Galerisine Bak

“Zafer Bayramında zaferlere yolculuğumuz başlıyor” sloganı ile 30 Ağustos Zafer Kupası hakkında bilgi veren Güneyspor Basın Sözcüsü ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Zahid Yılmaz tarihimiz açısında önemli bir günde derneğin ilk faaliyetini gerçekleştireceğini kaydetti.

ZAFERLER AYINDA ZAFERLERE YOLCULUK BAŞLIYOR

Basın Sözcüsü Yılmaz “Kuruluşunu kısa süre önce gerçekleştiren Güneysporumuz ilk faaliyetini Büyük Taarruz, Yüce Türk Milleti için çok önemli bir dönüm noktası olmuş ve bağımsızlık uğruna asla ödün vermeyeceğimizi bir kez daha tüm dünyaya gösterdiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramının yıl dönümünde gerçekleştiriyoruz. Biz büyük zaferlerin gençleriyiz sloganı ile Platin Park Halı sahada 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI müsabakası Teknik ekibimiz ve Yöneticilerimiz belirlediği iki takım arasında 30 Ağustos Pazar günü saat 16:30 da oynanacak” dedi.

Güneyspor Basın Sözcüsü ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Zahid Yılmaz  etkinlikte Sosyal mesafe ve hijyene özen gösterilerek gerekli tedbirler alınacağını da kaydetti.  

EHA