Ağrı ilinin şirin ilçesi olan Taşlıçay İlçesinin belediye Başkanı İsmet TAŞDEMİR'e iftira ve karalama politikası başlatan köstebeklerin kimler olduğu merak konusu oldu.
İhale almayınca basın yolu ile iftira ve karalama ile yola çıkanlar bir gön husumete uğrayacaklar bir basın mensubu olarak ve Ağrılı olarak yakinen tanıdığım geniş  bir Aile daha önce ak parti Taşlıçay ak parti ilçe başkanı olan İsmet TAŞDEMİR Taşlıçay halkının gönlüne taht kuranlardan.
AK Parti genel merkezi tarafında belediye başkan adayı olan ve ayını zamanda Taşlıçay halkının taktiri ile belediye başkanlığına yüksek oy potansiyeli ile Belediye başkanlığını kazanan İsmet TAŞDEMİR birilerine ihale peşkeşi çekmediği için şimdi karalama kampanyasını kimler nasıl başlattı basın yolu ile karalama kampanyasını yapan kimler gerçek gündem gazetesinin haberine göre yapılan bu karalama kampanyasını kimler servis etti.
Akrabalarını hedef alan bu saldırı ve karalama kampanyasını Taşlıçay halkı tarafında kınandı akrabalarının hepsinin yakinen tanımaktayım hepsi ise hakkı olan Allah nasip etmiş ve KPSS il işe girenlerdir.
Böyle iftaralar ağrı ve Taşlıçay halkı lütfen inanmayınız Başkan İsmet TAŞDEMİR’in başarısını kıskananlar şimdi ise kardeşlerini ve akrabalarına karalama kampanyasını başlattılar.
Haberimizin devamı gelecek…
EHA - Yılmaz Efe